top of page

Welkom

bij Oma's Knopendoos

Bij Oma’s Knopendoos worden clienten begeleidt in hun dagelijkste tijdsbesteding. Vertrouwen en rust staat hierbij centraal. ‘Wij denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen’

 

Iedereen heeft recht op gelijke kansen en mogelijkheden. Om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij en om toekomstdromen waar te maken. Dit geldt ook voor mensen met een  beperking.

Kom je kennismaken? De thee en koffie staat altijd klaar! Bel Mirjam: 06 34 56 23 45

January 03, 2023

Dit is uw eerste evenement

Vertel mensen meer over dit item. Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

February 23, 2023

Dit is uw tweede evenement

Vertel mensen meer over dit item. Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

May 28, 2023

Dit is uw derde evenement

Vertel mensen meer over dit item. Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Please reload

Wat is er te doen?

Ontstaan van de Knopendoos

De stichting is opgericht door een initiatief van ouders met een kind met een beperking, in samenwerking met een professional. Stichting Oersterk is officieel opgericht op 4 oktober 2013 bij notariële akte.

 

Tonnie Giesen:
“Na een jaar van voorbereiding, diverse gesprekken met de gemeente en partijen hebben we eindelijk  kunnen starten.

Onze kinderen kwamen van het speciaal onderwijs. Na uitstroming van deze vorm van onderwijs, zijn de meeste kinderen aangewezen op een vorm van dagbesteding. Kijkend naar de mogelijkheden van zowel je kind, als de zorginstellingen probeer je te vinden wat passend is. Als er geen ‘klik’ is met de grotere zorgaanbieders en/of instellingen ben je zoekende. Kleinschaligheid, korte lijntjes, en een vast aanspreekpunt in combinatie met dagbesteding in je eigen omgeving, biedt vaak resultaat.

Op zoek naar een ‘warm gevoel’ en betrokkenheid. Een ‘thuis gevoel’ voor je eigen kind, dat is waar Stichting Oersterk voor staat. Kunnen we dit zelf niet organiseren? Jazeker! Omdat we ons al jaren samen met onze kinderen in de omgeving bevinden van ouders met kinderen en (jong)volwassenen met een beperking, weten we precies waar we het over hebben.

Omas Knopendoos

Tureluur 34

9056 HB  Dronten

0343- 344 35 34

Mirjam 06  543 96 933

Margo 06 324 542 65

bottom of page