top of page

Open
Inloop

Op de dag zelf kunt u ook aan de slag en er de mogelijkheid om bij één van de georganiseerde activiteiten aan te schuiven. Voor jong tot oud is er wat te doen.

Ook is het mogelijk om je eigen knopendoos mee te nemen en hieruit zelf een leuke knopencreatie te maken. 

U hoort het al: de open inloop bij Oma's Knopendoos is meer dan de moeite waard om te bezoeken!  Aanmelden is niet nodig, en koffie en thee zijn gratis.

De eerstvolgende open inloop is 13 september van 14.00 tot 20.00 uur. 

 

Onze open inlopen worden één of twee keer in het jaar georganiseerd. Op deze dagen zetten we de deuren open voor publiek. Daarnaast kunt u ons natuurlijk altijd op afspraak bezoeken.

Wie meer wil weten over onze kleinschalige dagbesteding voor mensen die om wat voor een reden dan ook behoefte hebben aan een veilige werkomgeving kan op deze dag komen kijken en sfeer proeven. Men kan terecht met vragen over zorg en dagbesteding.

 

Op deze dag kunnen mensen rondkijken in het gebouw en de duizenden knopen en de producten die ermee gemaakt worden bewonderen. Hobbyisten kunnen zich deze dag vergapen aan alles wat we in ons creatief atelier gebruiken.

 

Ook is er een klein winkeltje ingericht, mocht u zelf thuis aan de slag willen of iets leuks van onze producten willen aanschaffen. Originaliteit verzekerd.

Nieuwsgierig geworden? Maar komt de dag niet zo uit? Kom gerust eens sfeerproeven op een ander moment! Bel Mirjam:

(06) 41 28 34 84 of Margo (06) 39 21 90 66

Omas Knopendoos

Installatieweg 31

8251 KP  Dronten

info@omasknopendoos.nl

(0321) 383 101

Mirjam (06)  41 28 34 84

Margo (06) 39 21 90 66

bottom of page