top of page

Wat we doen

In ons creatieve atelier doen wij verschillende werkzaamheden. Zo zorgen de medewerkers ervoor dat alle spullen die nodig zijn voor markten en activiteiten piekfijn voor elkaar zijn. Dat doen we samen. Vele handen maken licht werk en mensen die houden van overzichtelijk en precies werk kunnen hier veel energie in kwijt.

Ook maken we  er producten die we verkopen op markten en braderieën. Als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn, mag je hierin helpen. Je hoeft het dan nog niet perse te kunnen, bij ons mag je de tijd nemen om te leren. Je kunt bestaande producten leren te maken of zelf iets inbrengen wat je leuk vindt. 

Daarnaast geven we workshops en demonstraties. Van de meeste producten die we maken kunnen mensen een workshop (tegen betaling) volgen. Als jij een 'mensen-mens' bent vindt je het misschien leuk om hieraan mee te werken of om rondleidingen te geven. Soms komen er mensen binnen die graag iets willen kopen. Ook hier kun je bij helpen. 

Je hoort het al wel: er is veel te doen in ons bedrijf. Door mee te werken, werk je tegelijkertijd aan de vaardigheden die in je plan staan. Want wat je ook gaat doen, leuk vindt of gaat leren, het belangrijkste is dat jouw persoonlijke ontwikkeling díe aandacht krijgt zodat jij verder komt!

Wilt u zelf een workshop organiseren? Gewoon eens gezellig meedoen? Koffie en thee staan klaar.
Bel Mirjam (06) 41 28 34 84 of Margo (06) 39 21 90 66

Omas Knopendoos

Installatieweg 31

8251 KP  Dronten

info@omasknopendoos.nl

(0321) 383 101

Mirjam (06)  41 28 34 84

Margo (06) 39 21 90 66

bottom of page