top of page

Bij Oma’s Knopendoos kun je bereiken en uit jezelf halen wat je wilt. Je leeftijd en je niveau zijn daarbij voor ons niet belangrijk. 

 

Vertrouwen en rust staan hierbij centraal. Wij geloven dat je alleen kunt groeien en ontwikkelen als je je veilig en gewaardeerd voelt. 
 

Iedereen heeft recht op gelijke kansen en mogelijkheden. Om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij en om toekomstdromen waar te maken. Of je nou een beperking hebt of niet.

Wie wij zijn

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust eens kijken en een dagje meedoen!

Bel of mail Margo voor een afspraak

De medewerkers die op indicatie bij Oma's Knopendoos werken krijgen professionele begeleiding. De begeleiders bij Oma's Knopendoos zijn hiervoor opgeleid, beschikken over de wettelijke registraties en houden hun vak bij. Voor iedere medewerker wordt een persoonlijk plan opgesteld. Dit gaat in nauw overleg met de medewerker zelf, en waar gewenst met zijn of haar hulpverleners en/of ouders. De medewerker zelf speelt daarbij de belangrijkste rol. Voor wie dat wil, wordt een persoonlijke map gemaakt, waarin hij of zij de voortgang van het leerproces bij kan houden. Een soort portfolio. De medewerker is zo actief betrokken bij zijn of haar leerproces en geeft zelf sturing aan de evaluaties en bespreekmomenten.  Het draagt bij aan de regie van het eigen leerproces, geeft zelfvertrouwen en een gevoel van serieus worden genomen. Het plan met de doelen zijn dan ook echt het plan en de doelen van de medewerker zelf.

Je eigen plan

Oma's Knopendoos

Installatieweg 31

8251 KP  Dronten


info@omasknopendoos.nl

Telefoon: (0321) 383 101

Mirjam (06)  41 28 34 84

Margo (06) 39 21 90 66

bottom of page