top of page

Saïra 

Stagiaire 

Mijn naam is Saïra en ik loop stage bij oma's knopendoos. Ik ben 20 jaar oud en momenteel studeer ik maatschappelijke zorg op het Deltion college. Ik zal een heel jaar stage lopen op de knopendoos en zit nu al op de helft, de tijd vliegt hier!  

Toen ik hier begon werd ik meteen met open armen ontvangen, de begeleiders en medewerkers (cliënten) waren erg aardig en open. Ik voelde mij meteen op mijn plek. Nu vijf maanden later weet ik zeker dat ik hier erg goed tussen pas, de werkwijze en medewerkers passen goed samen met mij. Ik heb een goeie vertrouwelijk band met iedereen. 

Tropical Beach

Wat ik heb gemerkt hier op de knopendoos is dat iedereen een bijzondere

eigenschap heeft en deze ook ontzettend word gewaardeerd, iedereen word hier zo veel mogelijk in zijn kracht gezet en dat is bijzonder om te zien en te mogen mee maken in de zorg. Naar mijn mening zou dat overal zo moeten zijn. de medewerkers worden hier erg goed behandeld, ze horen er bij en zijn net zo veel waard als iedereen en dit merk je heel erg. De medewerkers worden overal bij betrokken en om hun mening gevraagd. 

bottom of page